“آژنگ نیوز”:تاسیس مغازه فروش دل و جگر فردین از ابتکارات شهر نایین در سال ۱۳۴۸ خورشیدی است. یک شهر وند اصفهانی نوشته است:مشغول قدم زدن در خیابان اصلی شهر نائین بودم که ناگهان آنطرف خیابان چشمم به یک تابلو افتاد «جگر دل قلوه فردین!! یاللعجب ! چشمهایم را مالیدم و دوباره خواندم. جگر دل قلوه فردین !!!

رفتم آنطرف خیابان دیدم .بعله کاملا درست است. فکر کردم حتما آقای فردین سینمایی که در تهران داشته برایش صرف نکرده ضمنا آبگوشت خورده های فیلم سازی هم دلش را زده آمده در دل قلوه فروشی باز کرده تا بجای آبگوشت جگر دل قلوه بخورد! رفتم جلو پرسیدم – آقا شما جگر دل و قلوه بیک ایمانوردی هم دارید ؟!

فردین - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

گفت – نه آقا ، فقط جگر دل و قلوه فردین داریم پرسیدم – این مغازه متعلق به جناب آقای فردین است؟ نه خیر . پرسیدم پس چرا اسمش جگر دل قلوه فردین است ؟ گفت برای اینکه فروشمان بیشتر باشد اسم اینجا را گذاشته ایم فردین ! گفتم مگر اسم فردین فروش را زیاد می کند ؟ گفت اگر زیاد نمی کرد که اینقدر تهیه کننده ها و کارگردانها نمیرفتند سراغش که بیاید توی فیلمها جفتک چارکش بزند وصد هزار تومن بگیرد!

گفتم در نائین که سینما وجود ندارد بنابراین مردم چطور فردین را میشناسند؟ گفت حق نگهدارد مجلات سینمائی و نیمه سینمائی و غیر سینمائی را که فردین را بیشتر از سینما معروف کرده اند و جوانان نائینی هم که عکس او را اینور اونور میبینند می گویند جگرت را بخوریم الهى ! وبعد بلند میشوند می آیند اینجا جگرش را می خورند !
گفتم – پس جنابعالی هم زدید روی دست کارگردانان و تهیه کنندگان فیلم های وطنى ! گفت – بعله دیگه – نان را باید به نرخ روز خورد !!!
و اضافه کرد – خب چند تا سیخ براتون بذارم ؟! گفتم – متشکرم .
فعلا اشتها ندارم و راهم را کشیدم آمدم اصفهان .

گروه تاریخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *