“آژنگ نیوز” :آیابقا و تداوم حیاتِ آگاهی امکان پذیر است؟یک مطالعه انجام شده نشان می دهد که این امر امکان پذیر است، زیرا آگاهی “هرگز نمی میرد”. این گزارش ۲۹ صفحه ای با عنوان “تحلیل و ارزیابی فرآیند دروازه” توسط وین ام مک دانل در سال ۱۹۸۳ تهیه شد .
این تحقیق دوباره در رسانه های اجتماعی ظاهر شده است و سارا هولکامب اهل شیکاگو، ، نتایج را خلاصه کرد و گفت: “ما تقریباً مطمئن هستیم که بقای آگاهی واقعی است.” هولوکمب با تفسیر صفحه ۱۹ گزارش مک دانل گفت: “آگاهی انرژی است و خارج از درک ما از واقعیت وجود دارد.” “و انرژی… هرگز نمی میرد.”این مطالعه رسمی برای درک بهتر کارهایی که همکاران اداری انجام میدادند برای فرستادن پرسنل به مؤسسهای کوچک در شارلوتسویل، ویرجینیا که روی «تجربه دروازه» کار میکرد، سفارش داده شد. پروژه «دروازه»، بر اساس تحلیل مک دانل، «یک سیستم آموزشی بود که برای ایجاد قدرت، تمرکز و انسجام بیشتر… برای تغییر آگاهی طراحی شده بود».


از آنجا، هدف بلندپروازانه گیتوی این بود که آگاهی تمرینکننده را به بیرون از حوزه فیزیکی منتقل کند تا در نهایت حتی از محدودیتهای زمانی و مکانی فرار کند. حداقل به گفته مک دانل، اکتشافات موسسه مونرو که منجر به تقویت پرونده بقای آگاهی شد، عمیق بود. «هنگامی که آگاهی به مطلق [اصطلاحات لغت مونرو برای قلمروی خارج از فضازمان] باز میگردد، تمام خاطراتی را که از طریق تجربه در واقعیت انباشته کرده است، با خود میآورد»، همانطور که او یافتههای مؤسسه را تجزیه تحلیل کرد که خاطرات از طریق تناسخ از یک زندگی به زندگی دیگرمنتقل میشوند. این یک مطالعه چشم نواز که در آمریکا انجام شد. و رسانه های اجتماعی را با این موضوع که یافته های خود مبنی بر اینکه آگاهی فراتر از مکان و زمان است، شوکه کرد.
این گزارش ۲۹ صفحه ای با عنوان “تحلیل و ارزیابی فرآیند دروازه” در سال ۱۹۸۳ تهیه شد.گزارش جدید که اخیراً منتشر شده است، توضیحی انتزاعی از چگونگی ایجاد آگاهی از طریق پردازش انرژی مغز در دنیای فیزیکی ارائه می دهد – و آن را به چیزی تبدیل می کند که وین مک دانل با هولوگرام مقایسه می کند.بسیاری از موارد مربوط به کودکان زیر پنج سال بود که ادعا می کردند “خاطرات زندگی قبلی خود را که ادعا می کنند زندگی کرده اند” را به یاد می آورند. “چرا بچه ها؟” هولوکمب در پست خود ادامه داد. “به نظر می رسد آنها کسانی هستند که به راحتی زندگی گذشته خود را به یاد می آورند.” اما مطالعه گیتوی چیزی بیش از پرسشهای روحی ساده در مورد تناسخ، ماهیت آگاهی و زندگی پس از مرگ را بررسی کرده است.
گروه گزارش