آژنگ نیوز”:  جشن رونمایی از نخستین شماره مجله تنور به میزبانی نشریه بخارابرگزار می شود.

به مناسبت انتشار نخستین شماره مجله آشپزی تنور، مراسمی توسط مجله بخارا با حضور سپهر سرلک، رضا عابدینی، نعمت‌الله فاضلی، سوشیانس شجاعی فرد و علی دهباشی و پیام‌های تصویری تورج دریایی و موسا داغ‌دویرن و اجرای موسیقی پیام جهانمانی در روز جمعه هجدهم آبان ماه ۱۴۰۳ ساعت ده صبح در فرهنگسرای نیاوران برگزار خواهد شد.

مجله تنور - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

مجله تنور به صاحب امتیازی سپهر سرلک و سردبیری سوشیانس شجاعی فرد با رویکردی فرهنگی و اجتماعی به موضوع غذا و آشپزی می‌پردازد. در این مجله، غذا به عنوان عنصری هویت ساز در ابعاد فردی، قومی و ملی، در ارتباط با سایر رشته‌ها مانند جامعه شناسی، تاریخ، مردم شناسی و هنر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

در هر شماره از مجله، طی یک پرونده موضوعی، به ارتباطی عمیق و چند وجهی میان غذا و عناصر پررنگ اجتماعی و فرهنگی می‌پردازد. پرونده اولین شماره تنور، موضوع غذا پس از مهاجرت است.

جمعه، هجدهم آبانماه ۱۴۰۳ ـ ساعت ده صبح

فرهنگسرای نیاوران: خیابان پاسداران، مقابل پارک نیاوران، سالن خلیج فارس

گروه خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *