در آینده نه چندان دور گوشت مصنوعی به بازار عرضه میشود. این گوشت واقعی است با این تفاوت که برای تهیه آن احتیاج به پرورش حیوانات و کشتار آنان نیست.
مطالعات جدید حاکی از آن است که تا سال ۲۰۴۰ میلادی حدود ۶۰ درصد از گوشت تولیدی برای غذای انسان از طریق کشتار حیوانات نخواهد بود و محصولات گوشتی با فرآوردههای آزمایشگاهی مشابه یا محصولات گیاهی جایگزین میگردند.
تولید فرآوردههای گوشتی از طریق دامداری صنعتی یکی از معضلات جهان امروز است چرا که تقاضا و عرضه بیش از اندازه این محصولات آسیبهای جبران ناپذیری به زمین وارد آورده است.
دانشمندان بسیاری به دنبال آن هستند راههای جدیدی برای تولید غذای انسان بیابند که علاوه بر تامین نیازهای بشر کمترین آسیب را به محیط زیست وارد کند.
از سال ۲۰۱۳ تاکنون، شرکتهای بسیاری در این موضوع سرمایهگذاری کردهاند و پیشرفتهای بسیاری نیز رخ داده است. بیل گیتس یکی از مهمترین سهام داران این پروژه است.
گروه خبر