به گزارش “آژنگ نیوز”کتاب “مصائب آشپزی برای دیکتاتورها”منتشر شد. نویسنده:ویتولد شابوفسکی، ترجمۀ زینب کاظمخواه، نشر کتاب پارسه، ۳۰۳صفحه، ۷۶۰۰۰تومان.


درباره کتاب
تا وقتی که غذای خوبی برای خوردنشان بپزی، این شانس را داری که تو را نکشند.
این زندگی آشپزهای دیکتاتورهایی است که انگار بر لبه تیغ زندگی میکردند، آنها باید آنقدر باهوش میبودند که با توجه به خلق و خوی دیکتاتورها برایشان غذا میپختند، باید مدام حواسشان میبود که غذایشان شور یا بینمک نشود.
شاید سیاست و غذا در کنار هم نگنجند، اما مصائب آشپزی برای دیکتاتورها این دو موضوع را به خوبی همنشین کرده است. زندگی شخصی دیکتاتورها یکی از آن موضوعات جذابی است که کتابهای بسیاری دربارهاش نوشته شده است.
پرداختن به زندگی دیکتاتورها از دریچه آشپزخانه و بررسی تاریخ از خلال آشپزی موضوعی است که نویسنده در این کتاب به سراغ آن رفته است. او با آشپز شخصی پنج دیکتاتوری که به سرکوب و کشتار معروف بودند یعنی صدام، کاسترو، عیدی امین، انور خوجه و پل پوت مصاحبه کرده است.
گروه رسانه