به گزارش “آژنگ نیوز”مبتکر غذای اکبر جوجه کیست؟برای روشن شدن پاسخ این سوال ،ابتدا تصویری از غذای مشهور اکبر جوجه و مبتکر این غذا در ذیل ارایه می شود.احتمالا اگر به شهرستانها و بویژه شهر های شمالی رفته باشید،ملاحظه کرده اید که پشت شیشه تعداد زیادی از رستورانها غذایی به نام اکبر جوجه تبلیغ شده است.
این غذا البته در اواخر دهه ۳۰و احتمالا از سال ۱۳۳۸ و ۱۳۳۹ خورشیدی توسط علی اکبر کلبادی (که تصویر آن نیز در بالا قرار گرفته است)در گلوگاه مازندران ابداع و به شهرت رسید.
گروه تاریخ