آژنگ نیوز”: نشست غذا و جنگ  از اولین برنامه از سلسله نشستهای تخصصی  مجله فرهنگی اجتماعی تنور با سخنرانی معصومه ابراهیمی، سیف الله صمدیان، سپهر سرلک، سوشیانس شجاعی فرد و علی دهباشی برگزار خواهد شد.

در این نشست ضمن گفتگو درباره مسائل آشپزی ایران، از دومین شماره فصلنامه تنور رونمایی خواهد شد.

تنور - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

در دومین شماره این مجله، با پرونده موضوعی غذا و جنگ به تاثیرات مستقیم و غیر مستقیم جنگ بر عادات غذایی و ابعاد اجتماعی آن می‌پردازد. گفتگوی اختصاصی با ویرخیو مارتینز سرآشپز رستوران سنترال پرو، مقاله عادات غذایی ایرانیان نوشته ویلم فلور، ابعاد اجتماعی نوشیدن چای و معرفی رستوران آرپژ از دیگر موضوعات منتشره در این شماره است.

این برنامه ساعت ده صبح روز پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.

گروه خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *