“آژنگ نیوز”:فصل گلاب‎گیری در طائف؛ عربستان آغاز شده است.فصل برداشت محصول ازاواخر اسفند آغاز می شود و سی و پنج تا چهل و پنج روز طول می کشد. در این مدت کشاورزان و خانواده‌ها و دوستانشان گل‌های رز را صبح زود می‌چینند و آن‌ها را برای فروش به بازار محلی یا برای تقطیر به خانه‌هایشان می‌برند.

گلاب - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

مزارع مشهور گل رز طائف یکی از مهمترین مراکز پرورش این گل هستند.جوامع از گلاب و اسانس در محصولات زیبایی، طب سنتی، غذاهای سنتی و برای طعم دادن به نوشیدنی ها استفاده می کنند. یکی از رسم های محلی پرتاب گل های رز یا گلبرگ های تازه در مقابل مهمانان برای جشن ورود آنها است. گلاب طائف و اصولا گلاب نیز به عنوان هدیه به خانواده و دوستان از جمله در خارج از منطقه طائف ارائه می شود. شیوه های گل رز از طریق مشاهده و مشارکت در خانواده ها منتقل می شود و کودکان از والدین خود در کشت، برداشت، تقطیر و تهیه محصولات محلی گل رز حمایت می کنند. سازمان ها و تعاونی ها نیز جلسات آموزشی در مورد کشت گل رز طائف برگزار می کنند. آداب گل رز انسجام اجتماعی را در منطقه تقویت می کند، زیرا بخشی جدایی ناپذیر از آیین های اجتماعی و مذهبی است. آنها همچنین منبع درآمد مهمی هستند.

گروه خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *