“آژنگ نیوز”:غذاهای سنتی بریتانیایی متعددی در معرض خطر انقراض قرار دارند.در این فهرست غذاهای کلاسیکی که اکنون به عنوان «منسوخ و ناسالم» در نظر گرفته می‌شوند عبارتند از کیک شکلاتی، اسفنج ویکتوریا، نان سرد، نان خامه‌ای، تکه کاستارد و چای شیرین. درعوض، بزرگسالان گزینه های سالم تری را در زمان چای ترجیح می دهند، مانند ماست یونانی، تخم مرغ آب پز و هویج با حمص.

کارشناسان می گویند: از تحقیقات مشخص است که بریتانیایی‌های آگاه به سلامت ؛به دنبال تغییر روتین میان وعده‌های خود هستند. بریتانیایی ها می خواهند هر روز میزان پروتئین دریافتی خود را افزایش دهند تا بتوانند برای مدت طولانی تری سیر بمانند، همچنین وزن خود را مدیریت کنند و قوی بمانند.

غذا۲ - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

کارشناسان بزرگسالان بریتانیایی بین ۱۸ تا ۴۰سال را مورد بررسی قرار دادند. از آن‌ها پرسیده شد که کدام یک از غذاهای شیرین را در نظر نمی‌گیرند که در ساعت یازده به عنوان غذا بخورند، زیرا خیلی ناسالم هستند. به طور شگفت انگیزی، ۳۱ درصد گفتند که کیک شکلاتی نمیخواهند .این امر باعث می شود کمترین محبوبیت را در بین تمام غذاهای کلاسیک داشته باشند. در مجموع، ۳۰ درصد گفتند که اسفنج ویکتوریا را نمی خورند، ۳۰درصد نان های سنتی نمی خواهند و ۲۹ درصد از نان های خامه ای خودداری می کنند.

یک ویژگی کلاسیک نانوایی بزرگ بریتانیایی، نان سنتی شامل یک رول نان انگشتی یا دایره‌ای است که روی آن مایه‌ای سفید یا صورتی است. در همین حال، نان خامه‌ای بیشتر در اتاق‌های چای شیک دیده می‌شود که حاوی نان شیری نرم با خامه فرم گرفته وانیلی است که در مرکز آن قرار گرفته است. بعد، برش کاسترد بود – که ۲۷درصد آن را رد کردند – که کاستارد زرد متزلزلی بین لایه‌های خمیر پف دار قرار گرفته است. و ۲۵ درصد هرگز چای را با شیر و شکر نمی نوشند – به این معنی که فنجان کلاسیک با “شیر و دو قند” ممکن است در طی یک نسل از بین برود.

در پایان لیست، اسکون هایی با خامه و مربا (کاهش ۲۳ درصدی)، بیسکویت های شکلاتی (۱۶ درصد)، کیک های چای برشته (۱۵درصد) و فلپ جک (۱۳ درصد) قرار گرفتند. این نظرسنجی همچنین نشان داد که میان‌وعده‌های انگلیسی‌ها به جای چای شامل ماست یونانی است که ۳۵ درصد از پاسخ‌دهندگان آن را انتخاب کرده‌اند. تخم‌مرغ‌های پخته شده ۳۲درصد مورد علاقه قرار گرفتند و پس از آن نوارهای پروتئینی (۲۶ درصد)، آووکادو (۲۴ درصد) و شیک‌های پروتئینی (۲۱ درصد) قرار گرفتند. در کل، ۲۰ درصد ماهی سالمون، ۱۹ درصد یک مشت آجیل و ۱۶درصد هویج با هوموس را انتخاب می کنند.

غذا۱ - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

در نهایت، ۱۴ درصد تخم مرغ آب پز با اسفناج را ترجیح می دهند و ۱۲درصد ترجیح می دهند تکه هایی از ژامبون یا مرغ داشته باشند. دلایلی که بریتانیایی ها برای انتخاب میان وعده های غنی از پروتئین انتخاب می کنند عبارتند از: آنها شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه می دارند (۵۵ درصد)، برای عضله سازی و ترمیم (۳۰ درصد) مفید هستند و به کاهش وزن کمک می کنند (۲۳ درصد). شاید تعجب آور نباشد که ۴۹ درصد از افراد ۱۸ تا ۳۰ ساله مورد بررسی خود را آگاه به سلامت توصیف کردند، در حالی که ۴۸ درصد گفتند تا آنجا که می توانند از کیک و بیسکویت در دفتر اجتناب می کنند.

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *