“آژنگ نیوز”:  حلوا زردک شوشتر ثبت ملی شد.حلوای زردک‌ نوعی شیرینی محلی و ویژه شوشتر است که از دیرباز تاکنون در شوشتر تولید می‌شود.

حلوا - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

مواد اصلی این شیرینی که در قالب مهارت پخت حلوا زَردَک شوشتر به ثبت رسید زردک بوده و شبیه مربایی بسیار غلیظ است که با ترکیبی از ریشه­‌ی زردک، شکر یا شیره­‌ی خرما، هل، زعفران، گلاب، خلال بادام و آب تهیه می‌شود.

نام این شیرینی محلی در نسخ خطی و تاریخی بر جای مانده در شوشتر نیز خود می تواند سندی بر قدمت حلوای زردک باشد.

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *