“آژنگ نیوز”: حلوا زردک شوشتر ثبت ملی شد.حلوای زردک نوعی شیرینی محلی و ویژه شوشتر است که از دیرباز تاکنون در شوشتر تولید میشود.


مواد اصلی این شیرینی که در قالب مهارت پخت حلوا زَردَک شوشتر به ثبت رسید زردک بوده و شبیه مربایی بسیار غلیظ است که با ترکیبی از ریشهی زردک، شکر یا شیرهی خرما، هل، زعفران، گلاب، خلال بادام و آب تهیه میشود.
نام این شیرینی محلی در نسخ خطی و تاریخی بر جای مانده در شوشتر نیز خود می تواند سندی بر قدمت حلوای زردک باشد.
گروه گزارش