“آژنگ نیوز”:محقق هاروارد سه میوه که می تواند برای سلامتی انسان خطرناک باشد، را توضیح می دهد.یک محقق دانشگاه هاروارد ادعا کرده است که سه میوه محبوب می تواند برای سلامتی مضر باشد و باعث افزایش وزن شود. دکتر نیک نورویتز، محقق سلامت متابولیک، ادعا می‌کند که محتوای قند بالا در برخی از میوه‌ها می‌تواند از نظر متابولیکی مضر باشد و حتی ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد – این دیدگاه بحث‌برانگیز است که شواهد محکمی از آن پشتیبانی نمی‌کند. او انبه، انگور و جک فروت (میوه ای از خانواده انجیرها)را به دلیل داشتن سطوح بالای فروکتوز – قندهای طبیعی – در مقایسه با سایر میوه‌ها، که می‌تواند باعث آسیب به روده کوچک و همچنین کبد شود، مورد توجه قرار داد.

میدوه۱ - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

میوه جک فروت

او به فاکس نیوز گفت: «اظهارات کلی مبنی بر اینکه میوه «طبیعی و در نتیجه سالم است» و «حاوی قند و بنابراین ناسالم است» هر دو ساده‌سازی مضر هستند. میوه های مختلف دارای خواص متفاوتی هستند که با ویژگی های منحصر به فرد افراد در تعامل است. دکتر نورویتز گفت انبه دارای بالاترین سطح فروکتوز است – با حدود ۳۰ گرم در یک انبه با اندازه کامل در مقایسه با سیبی که حدود ۱۲.۵ گرم دارد. او به یک مطالعه در سال ۲۰۲۱ اشاره کرد که در Nature منتشر شد که شواهدی مبنی بر مصرف بیش از حد فروکتوز به خطر بیشتر چاقی و سرطان های مرتبط مانند سرطان روده بزرگ نشان داد. با این حال، آن مطالعه روی موش‌هایی که از شربت ذرت با فروکتوز بالا تغذیه می‌کردند، مورد بررسی قرار گرفت، که با فروکتوز موجود در میوه‌ها متفاوت است، زیرا حاوی نشاسته ذرت و گلوکز نیست.

محققان دریافتند موش هایی که به مدت چهار هفته با شربت ذرت با فروکتوز بالا تغذیه شده بودند، پرزهای (برجستگی های انگشت مانندی که مواد مغذی غذا را جذب می کنند) در داخل روده کوچکشان حدود ۴۰ درصد طولانی تر از همتایان خود داشتند. آنهایی که از شربت ذرت با فروکتوز بالا تغذیه می کردند نیز وزن و توده چربی بیشتری به دست آوردند. دانشمندان به این نتیجه رسیدند که فروکتوز بقای سلول ها را در پرزها بهبود می بخشد که باعث طولانی شدن آن می شود. با تعداد زیاد سلول ها و پرزهای طولانی تر، بدن مواد مغذی بیشتری جذب می کند. این می تواند منجر به افزایش جذب چربی و افزایش وزن در صورت ترکیب با رژیم غذایی پرچرب شود.

دانشمندان همچنین اثرات فروکتوز را بر سلول های سرطانی روده بزرگ مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که می تواند رشد تومور را با کمک به سلول های سمی برای مدت طولانی تری در بدن افزایش دهد. در حالی که برخی از مطالعات نشان می دهد که فروکتوز می تواند باعث آسیب شود، یک بررسی ادبیات در سال ۲۰۱۴ توسط موسسه ملی پزشکی نشان داد که فروکتوز در مقایسه با مصرف قند از منابع دیگر، اثرات خاصی بر روی بدن ندارد که بتواند باعث افزایش وزن شود.

میوه - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

در واقع، متخصصان انجمن قلب آمریکا اشاره می‌کنند که انبه دارای بیش از ۲۰ ویتامین و مواد معدنی از جمله دوزهای بالای ویتامین A و C، محتوای فیبر بالا و تن‌ها آنتی‌اکسیدان است که برای پیشگیری از سرطان روده بزرگ، بیماری‌های قلبی و کنترل وزن مفید است. به طور کلی میوه‌ها به دلیل محتوای فیبر بالایی که دارند برای حرکات منظم روده و هضم مفید هستند و سرشار از ویتامین‌هایی هستند که به بهبود سلامت چشم، تقویت سیستم ایمنی از طریق آنتی‌اکسیدان‌ها و تنظیم فشار خون کمک می‌ کند.

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *