“آژنگ نیوز”:تاسیس دانشگاه قهوه یک ایده برای بهبود نوشیدنی مورد توجه عموم مردم در آمریکاست.در گزارش آدریانا ایونز آمده است:

در یک صبح یخبندان ، بیرون ساختمان کوچکی در محوطه دانشگاه کالیفرنیا، دیویس، ایستادم. من آنجا بودم تا با ویلیام ریستن‌پارت، رئیس مرکز قهوه دیویس دانشگاه کالیفرنیا، گپ بزنم، که در ساعت ۱۰ صبح، با دوچرخه به محل کارش رسید.او گفت “این رفت و آمد روزانه من است!” با نفس نفس زدن این حرف را گفت و قفل در ورودی را باز کرد و مرا به داخل برد. “بیا یه قهوه درست کنیم.” مرکز قهوه دیویس UC در می ۲۰۲۴ افتتاح شد و بلافاصله با موجی از توجه رسانه ها و علاقه عمومی مواجه شد. حتی با وجود اینکه یکی از دانشگاه‌های کشاورزی غالب ایالات متحده است، این مدرسه از نظر تاریخی بر روی آنچه می‌تواند به صورت محلی رشد کند، مانند زیتون و مشتقات انگور تمرکز کرده است.

با این حال، قهوه یک محصول عمده در کالیفرنیای شمالی نیست. ریستن پارت در حالی که یک دستگاه اسپرسوساز را به زندگی هیجان انگیز می آورد، اظهار داشت: «این قطعاً غیرعادی است از این نظر که این اولین مرکز دانشگاهی کشور است که بر قهوه تمرکز می کند. “این هیچ جای دیگری وجود ندارد، بنابراین از این نظر منحصر به فرد است.”با این حال، ریستن پارت، مهندس شیمی، معتقد است که وجود مؤسسه ای مانند مرکز قهوه مدت هاست که دیر شده است. او در حالی که دستانش را یک پا از هم باز کرده بود، گفت: «آنچه به همکاران خود اشاره می‌کنم این است که میزان اقتصاد قهوه در ایالات متحده موجب تشکیل این دپارتمان است.

اگرچه افراد بیشتری قهوه می نوشند، این واقعیت که قهوه در خارج از کشور رشد و فرآوری شده است به این معنی است که نسبت به محصولات محلی کمتر مورد توجه تحقیقاتی قرار گرفته است.در حالی که قهوه یک علاقه شخصی ریستن پارت است (او خندید: «من اغلب به مردم می گویم کافئین زیادی در جریان خون من وجود دارد»)، این تنها بخشی از آن چیزی است که او در طول این سال ها تحقیق کرده است. “تخصص من در پدیده های حمل و نقل است، که عبارت فنی برای [پاسخ به سوالاتی مانند] چگونه مولکول ها حرکت می کنند؟ جرم چگونه به اطراف حرکت می کند؟ مایعات چگونه جریان می یابند؟ گرما چگونه حرکت می کند؟ چگونه همه چیز از یک مکان به مکان دیگر می رسد؟»

از سال ۲۰۱۳، زمانی که او و همکارش تونی کهل سمینار سال اولی خود را با عنوان “طراحی قهوه” راه اندازی کردند، دانش آموزان توانستند در کلاس های قهوه در UC Davis شرکت کنند. طبق بیانیه مطبوعاتی دیویس، این دوره “به عنوان مقدمه ای ملایم برای مهندسی شیمی پیش بینی شده بود.” دانش آموزان ملزم به انجام تکالیفی مانند برشته کردن قهوه و اندازه گیری میزان انرژی مورد نیاز و همچنین اندازه گیری pH قهوه دم شده هستند. ریستن‌پارت در مقاله ای توضیح داد که این فعالیت ها به ترتیب به دانش آموزان با قانون بقای انرژی و سینتیک واکنش های شیمیایی آشنا می شوند.

قهوه 1 - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

ریستن‌پارت گفت، این کلاس که در سال ۲۰۱۴ به یک دوره آموزشی عمومی تبدیل شد، “در محبوبیت منفجر شد” و تعداد زیادی از دانش آموزان حتی پس از یک دهه هنوز در آن ثبت نام می کنند. در طول سال تحصیلی، ما بیش از ۲۰۰۰ دانش آموز داریم که این کلاس را طی می کنند. و برای مقایسه، دانشگاه کالیفرنیا دیویس حدود ۶۰۰۰ دانشجوی سال اول را در سال پذیرش می کند. “بنابراین تقریباً یک سوم دانشجویانی که می بینید در حال سرگردانی در محوطه دانشگاه هستند، به آزمایشگاه قهوه را رفته اند یا خواهند رفت.”

ساختمان مرکز قهوه که در ابتدا برای تحقیقات نظامی ساخته شده بود، در سال ۲۰۱۶ در دسترس قرار گرفت. ریستن‌پارت گفت: “ستاره ها به تازگی در یک راستا قرار گرفتند.” او افزود که ساختن ساختمان و افزودن قطعات الکتریکی و لوله‌کشی هشت سال به طول انجامید تا «به جای یک مرکز تحقیقاتی با موضوع نظامی، آن را به یک مرکز قهوه تبدیل کنیم». وجوه و مبالغ ،برای بازسازی توسط تعدادی از شرکت‌های قهوه اهدا شد، و ریستن‌پارتگفت که هزینه‌های عملیاتی این مرکز، همه از فروش برشته‌های «Aggie Blend» خودشان به مردم تأمین می‌شود. شرکت ها و سازمان هایی مانند Coffee Science Foundation نیز برای پروژه های تحقیقاتی بودجه ارائه می دهند.

او میگوید:: «مردم از من می‌پرسند: «مهندسی شیمی چه ربطی به قهوه دارد؟» و بعد از آن‌ها بوی آن را می‌گیرم. او توضیح داد که وقتی مردم دانه‌های قهوه سبز بو داده نشده را می‌بینند و استشمام می‌کنند، اغلب متوجه می‌شوند که چقدر مواد شیمیایی برای تبدیل آن‌ها به نوشیدنی با رایحه‌ای غنی که می‌شناسند انجام می‌شود. مرکز قهوه در حال حاضر روی تعدادی پروژه کار می کند.

قهوه۱ - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

در پایان گشت و گذار در مرکز قهوه، ، ریستن‌پارت گفت:مرکز قهوه می خواهد حداقل تلاش کند که چالش های قهوه را حل کند.او افزود : این یک هدف متنوع است. همه چیز از نحوه رشد قهوه گرفته تا نحوه تخمیر، ذخیره، حمل، برشته، آسیاب و دم کردن آن می تواند طعم نهایی را تغییر دهد. به گفته ریستن‌پارت، این یکی از اهداف اصلی مرکز قهوه است: “تعیین تعداد زیادی از این متغیرها و تلاش برای جداسازی آنچه بر طعم تاثیر می گذارد.”

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *