“آژنگ نیوز”:نان پرانیگ یک غذای کامل و مخصوص مردم بلوچ است.زمان ابداع و پخت این نان ، مربوط می‌شود به زمان قدیم که در «بلوچستان» امکانات پخت و پز نبود .

نان پرانیک - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

این نان بعد از تهیه خمیر و ترکیب آن و یک مدل از آن با ماهی های کوچک در تنورهای ویژه و زیر خاکستر داغ پخته می شود.

روش درست کردن آن نیز چنین است که آرد را خمیر کرده ولی مقداری نسبت به نان تنوری سفت تر .سپس آن را به شکل گرد وبا ضخامت زیاد پهن میکنند .

نان پرانیک۲ - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

آتش زیادی که قبلا روشن کرده اند تا زغالها آماده شوند البته اتش باید روی ریگها باشد, سپس زغالها را کنار می زنند و خمیر را داخل ریگهای داغ می گذارند و روی آن را با ریگ پوشانده ,زغالها را روی آن می گذارند بعد از ۱۰تا ۲۰دقیقه آماده می شود.

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *