“آژنگ نیوز”:دفتر خاطرات پنهانی از دست رفته «دوست دختر انگلیسی هیتلر» امروز توسط رسانه میل رونمایی شد. در یک کودتای انتشارات جهانی، مجله چرمی اشراف یونیتی میتفورد، بینش تازه ای را در مورد دیکتاتوری که به طور گسترده به عنوان شیطانی ترین مرد تاریخ ( که او پرستش می کرد ) مورد توهین قرار می گیرد، رازهای جدیدی را آشکار می کند.

هیتلر 1 - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

یکی از خواهران مشهور میتفورد، یونیتی با دست خط روان خود درباره هیولای نازی نکات متعددی را آشکار کرد. ده‌ها سال پس از گم شدن خاطرات او به دست مورخان، کشف آنها توسط رسانه ها قرار است حسی جهانی ایجاد کند.

این زن جوان طبقه بالای جامعه انگلیس با جذب کردن هیتلر و نزدیک شدن به او بیش از هر بریتانیایی دیگر، جامعه بریتانیا را رسوا کرد. او اسرار روابط خارق‌العاده‌شان را در پنج سال تا جنگ جهانی دوم به دفتر خاطرات روزانه‌اش فاش کرده است.

هیتلر۱ 1 - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

یادداشت های روزانه مملو از افشاگری های صمیمی و هولناک درباره هیتلر و زن انگلیسی است که معتمد متفکر او شد. گفته می‌شود که هیتلر در حین طراحی قتل عام جهانی، «مانند یک نوجوان ۱۷ ساله» با این دختر انگلیسی رفتار می کرد.

مورخ مشهور لرد (اندرو) رابرتز گفت: “در دوران مدرن بسیار نادر است که خاطرات یک شخصیت شناخته شده جنبش نازی کشف و منتشر شود، و به رسانه ها سزاوار است که به خاطر این اقدام قابل توجه تبریک گفته شود.

البته باید اشاره کرد که تحقیق درمورد جعلی نبودن این خاطرات خیلی جدی باید صورت پذیرد.زیرا ۴۲ سال از شکست بدنام کتاب «خاطرات هیتلر» می گذرد، زمانی که ناشر مجله آلمانی اشترن و شریک انگلیسی اش ساندی تایمز فریب خوردند و مطالبی را منتشر کردند که ظاهراً توسط رهبر نازی نوشته شده بود و بلافاصله به عنوان جعلیات جسورانه افشا شد. به همین حهت تمام اقدامات احتیاطی انجام گرفته تا ثابت شود که جلد تازه کشف شده خاطرات میتفورد یک مورد جعلی نیست و آزمایش های دقیقی توسط متخصصان مشهور در خصوص دست خط، جوهر و کاغذ برای اثبات صحت آن انجام گرفته است.

دفتر خاطرات یونیتی که به مدت ۸۰سال دیده نشده بود، از سال 1۱۹۳۵ تا ۱۹۳۹ را در بر می گیرد و ۱۳۹ ملاقات فوق العاده با هیتلر را روایت می کند.

آخرین مدخل در دفتر خاطرات یونیتی به تاریخ ۳ سپتامبر ۱۹۳۹، روز اعلام جنگ پس از حمله آلمان به لهستان است. یونیتی، ۲۵ ساله، دختر همسال لرد ردسدیل، و مادرش پسر عموی سر وینستون چرچیل بود.اوچنان از چشم انداز جنگ وطنش انگلستان و آلمان نازی با یکدیگر مضطرب بود که در پارک باغ انگلیسی مونیخ به سر خود شلیک کرد. او نتوانست خود را بکشد، اگرچه آسیب مغزی به او وارد شد و گلوله در جمجمه او باقی ماند. او به بریتانیا بازگشت و در سال ۱۹۴۸ در ۳۳سالگی درگذشت.

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *