“آژنگ نیوز”:  کنکور در دهه ۴۰ خورشیدی رقابت نفسگیر ورود به دانشگاه بود. در این دوران هر دانشگاه برای خودش کنکور جداگانه داشت. در این میان دانشگاه تهران معتبر ترین و محبوب ترین دانشگاه بود. به همین جهت برگزاری کنکور دانشگاه تهران یک رویداد مهم در کشور بود.در شهریور ماه سال ۱۳۴۱ خورشیدی ساعت ۸.۵ صبح قرار بود کنکور دانشگاه تهران برگزار شود.به همین جهت داوطلبان برای دریافت کارت از ساعت ۵.۵ صبح پشت در دانشگاه صف کشیده بودند.امتحان کنکور هم ۳ ساعت زمان می برد .البته در این روز فقط علاقه مندان به گروه طبیعی امتحان کنکور داشتند.

کنکور ۲ - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

در داخل دانشگاه دکتر فرشاد رئیس دانشکده علوم و عضو هیئت نظارت ،دکتر صناعی ،دکتر حفیظی و دکتر ایمن اعضای هیئت اجرائیه کنکور دانشگاه حضور داشتند و بر جریان برگزاری کنکور نظارت میکردند.دکتر قریب استاد دانشگاه و نیز تیمسار معینی رئیس انتظامات دانشسرای عالی هم بر جریان توزیع سئوالات کنکور نظارت میکردند.اغلب داوطلبان به همراه اولیای خود در صف انتظار حضور یافته بودند.برخی هم به آوردن والدین اکتفا نکرده و با سه چهار نفر از دوستانشان برای کنکور حضور پیدا کرده بودند.به همین جهت داوطلبان با دوستانشان و والدین داوطلبان با یکدیگر مشغول گپ و گفتگو بوده و از حضور در صف کنکور لذت می بردند.

برای حضور در کنکور اعلام شده بود که داوطلبان باید چند مداد و مداد پاک کن همراه داشته باشند .به همین جهت در کنار صف تعدادی دستفروش حضور داشتند که می خواستند به داوطلبان مداد با چند برابر قیمت بفروشند!

کنکور۱ - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

گروه دیگر از حاضران نمایندگان مدیران کلاسهای کنکور بودند که از این موقعیت استفاده تبلیغاتی میکردند و تراکت های تبلیغاتی پخش میکردند.

فشار کنکور چنان بالا بود که دو نفر از داوطلبان به شوک عصبی و تشنج معده دچار شدند و یک نفر هم سنکوپ(حمله قلبی)گرفتار شد.

رویداداهای جالب دیگری هم رخ داد.مثلا دختر رئیس دانشکده فنی از زیر قرآن رد شد.عده ای دیگر از داوطلبان با خود کلام الله مجید به سالن کنکور آورده بودند.

در بین داوطلبان یک نفر معمم (روحانی) حضور داشت و یک نفر هم به جای انگلیسی زبان روسی امتحان داد.یک نفر زندانی هم با مراقبین خود در کنکور شرکت کرد.

کنکور۳ - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

در مجموع در سال ۱۳۴۱ خورشیدی در کنکور دانشگاه تهران ۱۲۸۴۷ نفر داوطلب شرکت کردند. که از میان آنها تنها ۳هزار نفر می توانستند به دانشگاه وارد شوند.

کنکور رشته های ادبی و ریاضی هم در روزهای بعدی در دانشگاه تهران برگزار شد.

گروه تاریخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *