“آژنگ نیوز”:پول ما: سیاست پولی که انگار دموکراسی مهم است .نویسنده:لیا داونی.این کتاب توضیح می دهد که: چگونه ایجاد پول و سیاست پولی می تواند دموکراتیک تر باشد.
جلد گالینگور قیمت: ۳۵:۰۰ دلار / ۳۰:۰۰ پوند .منتشر شده (ایالات متحده): ۱۰ دسامبر ۲۰۲۴ منتشر شده (بریتانیا): ۴فوریه ۲۰۲۵ تعدادصفحات: ۲۶۴


قدرت خلق پول برای دولت اساسی است. در ایالات متحده، این قدرت عمدتاً به بانکهای خصوصی که توسط یک بانک مرکزی مستقل اداره میشوند، واگذار شده است. قرار دادن سیاست پولی در دستان مجموعهای از کارشناسان منزوی و غیر منتخب، رد مردم از تخصص و همچنین نارضایتی گسترده از مقامات منتخب دموکراتیک را افزایش داده است. در کتاب «پول ما»، لیا داونی با به چالش کشیدن تئوری اقتصادی پشت آن و ایجاد یک منطق دموکراتیک برای حفظ قدرت قانونگذار برای تعیین اینکه چه کسی و با چه شرایطی میتواند پول خلق کند، یک مورد اصولی علیه استقلال بانک مرکزی (CBI) مطرح میکند. نحوه اداره ایالت ها بر خلق پول بر ظرفیت مردم و مقامات منتخب آنها برای هدایت سیاست در طول زمان تأثیر می گذارد. داونی استدلال می کند که در یک دموکراسی سالم، توازن قدرت بر خلق پول مهم است. داونی تئوری دموکراتیک را از طریق کاوش در سیاست پولی به کار می گیرد و توسعه می دهد. با انجام این کار، او نظریه جدیدی از آژانس های مستقل در چارچوب حکومت دموکراتیک ایجاد می کند و استدلال می کند که ایالت ها می توانند بدون اینکه توسط کارشناسان اداره شوند، از تخصص استفاده کنند. داونی استدلال می کند که مردم می توانند قدرت دموکراتیک خود را برای هدایت سیاست در دولت مدرن حفظ کنند، از طریق حکمرانی مکرر، که قانونگذار می داند و به طور منظم قدرت خود را بر سیاست نشان می دهد. در مورد استدلال های اقتصاد کلان معاصر در دفاع از استقلال بانک مرکزی، داونی پیشنهاد می کند که منافع اقتصادی ادعا شده بر هزینه های دموکراتیک برتری ندارد.
گروه رسانه