“آژنگ نیوز”: قیمت آجیل در شب یلدای سال ۱۳۷۳ رقم ِبه نسبت گران برای آن زمان ؛یعنی مبلغ۶۰۰۰ریال بود . یا همان ۶۰۰ تومان خودمان!

آجیل شب چله - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

یکی از ملزومات مهم مراسم شب یلدا در کنار میوه های خاص مثل انار و هندوانه آوردن آجیل بر سر سفره ومراسم مهمانی بود.این آجیل ترکیبات متفاوتی مثل انجیر خشک ،کشمش ، گردو و مانند آن دارد. اما درست ترین آجیل آن مدلی است که دارای هفت ترکیب است زیرا در زمان باستان عدد هفت مقدس بوذه است.

گروه تاریخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *