“آژنگ نیوز”:پادنگ ابزار قدیمی برنجکوبی در استان گیلان بوده است.در حقیقت مردم گیلان در قدیم، برای کوبیدن شلتوک برنج از وسیله‌ای به نام پادنگ استفاده می‌کردند.

پادلنگ - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

نتیجه فعالیت این دستگاه فرآیندی است که در آن شلتوک به برنج کامل تبدیل و در کنار آن برنج نیم دانه، سبوس نرم و سبوس درشت نیز به دست می‌آید.

این دستگاه برنجکوبی را با پا حرکت می‌دادند. امروزه به دلیل احداث کارخانه‌های برنجکوبی این روش سنتی فراموش شده است.

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *