“آژنگ نیوز”:آپروفوبیا: چرا ما فقرا را به جای کمک به آنها طرد می کنیم؟ آدلا کورتینا چرا «آپوروفوبیا» – طرد فقرا – یکی از جدی ترین مشکلات پیش روی جهان امروز است و چگونه می توانیم با آن مبارزه کنیم.
جلد گالینگور قیمت: 19.95 دلار / 16.99 پوند شابک: منتشر شده (ایالات متحده): 26 نوامبر 2024 منتشر شده (بریتانیا): 21 ژانویه 2025 صفحات: 216


در این کتاب وحیانی، فیلسوف سیاسی تحسین شده آدلا کورتینا ادعای بی سابقه ای می کند: بزرگترین مشکلی که امروز جهان با آن مواجه است طرد افراد فقیر است. از آنجایی که نمیتوانیم چیزی را تشخیص دهیم که نمیتوانیم نامش را ببریم، او اصطلاح «آپروفوبیا» را برای طرد، انگزدایی و تحقیر فراگیر فقرا پیشنهاد میکند که بیگانههراسی، نژادپرستی، یهودیستیزی و سایر تعصبات را در بر میگیرد. پرشور و قدرتمند، آپوروفوبیا بررسی می کند که این حمله روزانه تقریبا نامرئی به افراد فقیر از کجا می آید، چرا اینقدر مضر است، و چگونه می توانیم با آن مبارزه کنیم. آپروفوبیا ریشههای عصبی و اجتماعی این تعصب جهانی و پیامدهای مخرب و گسترده آن را، از جنایات ناشی از نفرت تا تهدید دموکراسی، دنبال میکند. این احساس جدید ضد مهاجر امروزی را روشن می کند، که کورتینا استدلال می کند که بهتر است به عنوان بیگانه هراسی شناخته شود تا بیگانه هراسی. ما مهاجران را نه به دلیل اصل، نژاد یا قومیتشان، بلکه به این دلیل که به نظر می رسد مشکلاتی را به همراه دارند و هیچ چیز ارزشمندی ارائه نمی دهند، رد می کنیم. و این در جوامعی که مبادله اقتصادی را به عنوان ارزش برتر قائل میشوند، نابخشودنی است و در عین حال فراموش میکنند که ما نمیتوانیم جوامعی را بدون کرامت، سخاوت و شفقت برای همه ایجاد کنیم که ارزش زندگی در آنها را داشته باشند. با این حال، امیدی وجود دارد و کورتینا توضیح میدهد که چگونه میتوانیم از طریق آموزش و نهادهای دموکراتیک بر فاجعه اخلاقی، اجتماعی و سیاسی آپروفوبیا غلبه کنیم، و اگر بخواهیم چگونه میتوان خود فقر را ریشهکن کرد. در دنیای بحران های مهاجران و نابرابری اقتصادی، آپروفوبیا برای درک و مقابله با یکی از جدی ترین مشکلات قرن بیست و یکم ضروری است.