“آژنگ نیوز”: روند مراحل زندگی مردان از آغاز تا پایان به روایت های مختلف دارای حکمتهای فراوانی است.بیشتر کتاب ها و مقالات در مورد رشد بر روی گذار بین کودکی و نوجوانی و نوجوانی به بزرگسالی تمرکز دارند. مردم طوری رفتار می کنند که انگار بعد از بیست و پنج سالگی هیچ پیشرفتی اتفاق نمی افتد، که عجیب است. و مطمئنا اینطور نیست! انسانها در دهه ۲۰، ۳۰، ۴۰ سالگی و بعد از آن به رشد و تغییر ادامه می دهند. محققانی مانند دانیل لوینسون کشف کردهاند که از بدو تولد تا پیری، افراد از نظر کیفی مراحل مختلفی از زندگی را پشت سر میگذارند. هر فصل فرصت ها و چالش های منحصر به فردی را به ارمغان می آورد، و درک اینکه آنها چه هستند می تواند به آنهاکمک کند تا در چشم انداز آینده حرکت کنند.
محققان طول عمر انسان را به مراحل یا مراحل متمایز در طول زمان و فرهنگ تقسیم کرده اند. بسته به فرهنگ، انتظارات و هنجارهای خاصی برای هر مرحله ایجاد شد تا به مردم کمک کند تا بدانند چگونه زندگی خود را هدایت کنند. این مراحل زندگی، که از زمان تولد تا مرگ ادامه داشت، به عنوان یک نقشه راه تقریبی در مورد چگونگی این است که چگونه درزندگی خوب عمل کرد.نویسندگان ، حکیمان و فیلسوفان به روشهای مختلفی طول عمر را تقسیم کردهاند. فکر کردن به آنها جالب است .به عنوان مثال مراحل زندگی از دیدگاه سولون جالب است.سولون بنیانگذار و قانونگذار آتن باستان بود. او شاعر هم بود و در یکی از قطعاتی که از ابیات او داریم زندگی انسان را به هفت مرحله ده ساله از بدو تولد تا۷۰ سالگی تقسیم کرده است. البته انتخاب هفت و ده عمدی بودند، زیرا هر دو اعداد “کامل” در یونان باستان در نظر گرفته می شدند.
بطلمیوس، ستاره شناس رومی باستان، نیز زندگی انسان را به هفت مرحله تقسیم کرد. جالب اینجاست که او ۴۱ تا ۵۵سالگی را زمان ناراحتی توصیف می کند و محققان مدرن دریافته اند که شادی انسان در حدود ۴۷ یا ۴۸ سالگی به پایین ترین حد خود می رسد. آن مرد از زمان خود جلوتر بود! بطلمیوس هر مرحله از زندگی را با ویژگی های خاصی مشخص می کند که تحت تأثیر اجرام آسمانی مختلف قرار دارد.
هوراس شاعر رومی در شعر خود «Ars Poetica» زندگی یک مرد را در چهار مرحله به تصویر کشیده است. در حالی که او سن خاصی را ذکر نمی کند، توصیف او از ویژگی های هر یک از چهار مرحله زندگی جالب است. او مراحل زندگی را به بچگی .جوانی.مردانگیی.و پیری تقسیم میکند.
فصل های زندگی بومیان آمریکا نی دارای ویژگیهای متفاوت است. در بسیاری از قبایل بومی آمریکا، چرخه پزشکی به عنوان یک نقشه برای فردی که در مسیر مرگ و میر سفر می کرد، عمل می کرد. زندگی به عنوان عبور از چهار ربع خود نشان داده می شود. هر ربع نشان دهنده یک فصل از سال و یک جهت ترتیبی است. کیفیت آن فصول محیطی (مثلاً حاصلخیز/آیش) و جهت ها (مثلاً طلوع/غروب) با حال و هوای آن مرحله از زندگی مطابقت داشت.
گروه گزارش