“آژنگ نیوز”:بیش از ۱۱۰سال قبل آدم آهنی بارباروسا در کنار توسعه دهنده اش آدولف ویتمن در برلین در یک تصویر ثبت شدند.در مورد آدم آهنی “باربوسا “و به زبان آلمانی” اوک کولتوس” ادعاهایی توسط سازنده اش در سال ۱۹۰۹میلادی مطرح شد. او میگفت:این مرد بی استخوان، بی خون و بدون گوشت، این مرد چرخ دنده همه کارها را برای افراد زنده انجام می دهد و حتی مبارزه با آنها را انجام می دهد، این آدم آهنی آینده را ترسیم میکند.

آقای آدولف ویتمن، مخترع معروف برلین می گوید. او را از چرخ‌ها و زنجیرها و اهرم‌ها مردی مصنوعی ساخته است که راه می‌رود، صحبت می‌کند، با جمعیتی درمی‌آمیزد، همان‌ کارهایی که هر مرد واقعی به‌طور طبیعی انجام می‌دهد. این مرد ماشینی حاصل چندین سال استفاده پر زحمت نبوغ خارق العاده ویتمن است.

BarbarossaP1 - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

او که هیجان وجودش را گرفته بود گفته است:”من دنیا را در کف دست خود می گیرم: می توانم امپراتور جهان باشم؛ می توانم کره زمین را دارایی شخصی خود کنم! زیرا من یک مرد مصنوعی اختراع کرده ام که می تواند همه انسان های دیگر را وادار به تسلیم شدن کند. برده های من!”فقط تصور کنید وقتی این افراد مکانیک را به طور عمده بیرون می‌آورم، چه کاری می‌توانم انجام دهم. می‌توانم آنها را به یک ارتش بزرگ سازماندهی کنم و آن‌ها را به صورت خودکار در تاکتیک‌های نظامی آموزش دهم. سپس با مخرب‌ترین سلاح‌های مدرن مسلح شوم. در جنگ، انبوهی از سربازان غیرقابل کشتن من می توانستند برای فتح قاره ها حرکت کنند. من می‌توانستم چهره اروپا را در یک کارزار پاک کنم. گلوله‌ها، بمب‌ها – ارتش‌های من در برابر همه آنها نفوذ ناپذیر است.

ویتمن می گوید: “اما مسلماً من برای نابودی انسانیت تلاش نخواهم کرد. در عوض، امیدوارم به موقع ماشین هایم را کامل کنم تا آنها را به نعمت بزرگی برای بشریت تبدیل کنم.” با گذشت زمان، ماشین‌آلات می‌توانند به نژاد بردگان تبدیل شوند و از تمام انسان‌های طبیعی حمایت کنند. هر انسانی به اندازه ای که دوست دارد خدمتگزار خواهد داشت. هیچ کس نیازی به انجام یک سری کار جز دستور دادن به رعیت های مکانیکی خود ندارد. هر ذره معدن، تولید، تمام کارهای خطرناک و نامطلوب تمدن در دست انسان های ماشینی بی احساس می چرخد. و ما انسان ها در تجملات ایده آل زندگی می کنیم. “این تحقق هزاره خواهد بود!”

در حقیقت بدون در نظر گرفتن ادعاهای ویتمن در خصوص آدم اهنی اش؛ و اینکه واقعا چه کاربردی داشته؟او تصویر به شدت درستی از زندگی بشریت در قرن ۲۱ ارایه میدهد.

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *