“آژنگ نیوز”: درمان بدبختی با کتاب یک روش دو منظوره بود . با این روش هم تعداد فروش کتاب زیاد میشد و هم برخی از مردم فکر میکردند برای حل مشکل بدبختی میتوانند با یک کتاب و رعایت چند دستورالعمل موفق شوند. کتاب درمان بدبختی در دوره حکومت رضا شاه در سال ۱۳۱۷ خورشیدی از سوی انتشارات کُلاله خاور به قیمت ۶ ریال منتشر شد.نویسنده کتاب سید محمد مویلحی بود که برای او عنوان نویسنده شهیر مصر بر روی کتاب درج شده بود.کتاب توسط محمد حسن شریف لیسانسیه ادبیات ترجمه شده بود.
محمد مُوَیلِحی، (۱۸۵۸ـ۱۹۳۰)روزنامهنگار و داستاننویس مصری. نویسندۀ متقدم در تکوین سنت قصهپردازی در عربی مدرن است. حدیث عیسی بن هشامِ او در ۱۹۰۷ بهصورت کتاب درآمد و بارها بهچاپ رسید.
محمد مویلحی در قاهره درس خصوصی خواند و بهعلت توزیع اوراق سیاسی در ۱۸۸۲ در مصر ممنوعالقلم شد. نزد پدرش به ایتالیا رفت و همراه او به فرانسه و انگلستان سفر کرد و چندین سال هم در استانبول اقامت داشت. در ۱۸۸۷ به قاهره بازآمد و به روزنامهنگاری پرداخت. انتقاداتش از اشغالگری انگلیس و بیان پوچی زندگی روزمرۀ مصر و تلاش وی (و پدرش) در بازشناسی مقامات بدیعالزمان همدانی و استفاده از شیوۀ نثری بسیار متکلف در شهرتش مؤثر بود.
انتشارات کلاله خاور نیزاز قدیمی ترین ناشران ایران است . این موسسه توسط محمد رمضانی ، ملقب به حاجی خاور تاسیس شده بود.او این انتشارات را در ابتدا در سال ۱۳۰۲ با نام شرق راه اندازی کرد و سپس در سال ۱۳۰۹ با نام کلاله خاور ادامه کار داد.این کتاب به عنوان یک کتاب مناسب برای محصلان و تدریس عرضه و ارایه شده بود.
گروه تاریخ