“آژنگ نیوز”: نمایی از خشک کردن انگور در ملایر، استان همدان در این صفحه دیده می شود.ملایر در استان همدان زادگاه انگور و فرآورده‌های آن یعنی کشمش و شیره است

انگور - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

در مورد خشک کردن انگور باید اشاره کرد که برای انجام کار باید ظرف مورد نظر به مدت ۱۵ الی ۲۰ روز (متناسب با شرایط آب و هوا)در معرض آفتاب و به دور گرد و غبار باشد. خوشه های انگور را هرچند وقت یک بار باید زیر و رو کرد تا تمام قسمت ها خشک شود.اما اگر تعداد خوشه های انگور زیاد آنچه که در ملایر واقع می شود باشد کشمشها روی یک پارچه در زیر نور خورشید پهن می شود تا پس از گذشت چند روز واقع شدن در هوای تمیز و تابش نور خورشید به صورت متناسب به کشمش تبدیل شوند.

تصویر از:حمیدرضا رجبی

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *