“آژنگ نیوز”:تشکیل موزه شکلات در اسپانیا برای یاد آوری اهمیت این خوردن در کشور است.پانصد سال پیش، شکلات به شکل دانه های کاکائو برای اولین بار در اروپا آمد. هرنان کورتس و فاتحانش پس از غارت امپراتوری مایاها و آزتک‌های آمریکای مرکزی، جایی که دانه‌های کاکائو برای ساخت انواع شکلات برای بیش از ۳۰۰۰ سال از آن استفاده می‌شد، با ورود به بندر اسپانیا، غذای ادویه‌ای را با خود آوردند. به افتخار این انتقال اقیانوس اطلس، اتحادیه شیرینی پزی بارسلونا موزه شکلات را راه اندازی کرده است تا داستان شکلات و مدرن شدن آن را روایت کند.

شکلات۱ - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

اگرچه بخش تاریخ موزه به هیچ وجه کامل نیست، بازدیدکنندگان یک مسیر کلی از تکامل شکلات را دریافت می کنند، از آب تلخ به مجسمه های با جزئیات خیره کننده ای که موزه را پر کرده است. با استفاده از مجسمه ها برای به تصویر کشیدن نوآوری مدرن شکلات، برای تاریخ شکلات کامل به نظر می رسد.به محض ورود به موزه،مهمانان توسط یک میمون شکلاتی سفید عظیم به نام اسنوی به همراه شکلات تخته ای خود به عنوان بخشی از پذیرش آنها استقبال می شود.

شکلات۲ - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

در حین خوردن شکلات شیرینی‌پز، مهمانان از کنار مجسمه‌های شیشه‌ای ساخته شده از شکلات عبور می‌کنند. این مجسمه ها شامل برخی از نمادهای فرهنگی معروف مانند مینی ماوس و لوئیس آرمسترانگ هستند. با این حال، عمده کارها بر روی معماری اسپانیایی متمرکز است که با افتخار ساگرادا فامیلیا، یکی از خانه‌های معروف گائودی، و موجوداتی از پارک گوئل را به نمایش می‌گذارد. این موزه با ترکیب تاریخ، غذای مورد علاقه جهان، و کمی غرور اسپانیایی، چیزی را برای هر عاشق شکلات ارائه می دهد.

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *