“آژنگ نیوز”:ژاپنیها یه تکنیک باغبانیبه اسم دایسوگی دارند، که در آن به گونه ای تنهی اصلی درخت سرو را هرس میکنند که گیاه رامجبور میکنند به این شکل تعداد زیادی تنههای نازک و خیلی صاف به سمت بالا رشد کند.
با این کار میتوانند از سطح زمین محدود بیشترین برداشت چوب و آن هم چوب بسیار صاف را داشته باشند.
این شیوه تولید در دوره موروماچی بود که از سال ۱۳۳۶ تا ۱۵۷۳ ادامه داشت و نشانگر حکومت شوگونات موروماچی یا آشیکاگا بر ژاپن بود. در این زمان بود که مراسم چای محبوبیت خاصی پیدا کرد و به این ترتیب، چای خانه هایی که به سبک معماری ساده اما شیک «سوکیا-زوکوری» ساخته شده بودند و نیاز به کنده های صاف و صاف داشتند، تقاضای زیادی داشتند. مردم محلی در مواجهه با کمبود نهال و تلاش برای رشد درختان در دامنههای کیتایاما، نزدیک کیوتو، تکنیک باغبانی «دایسوگی» را توسعه دادند. این شیوه تولیددرخت در ژاپنی به عنوان 台杉 نوشته شده است، به عنوان “سکوی” یا “صحنه” سرو ترجمه می شود. این تکنیک با نام های کیتایاما سوگی یا کیتایاما دایسوگی نیز شناخته می شود.
گروه گزارش