“آژنگ نیوز”: نمایشگاه جهانی سنت لوئیس در آمریکا ودر سال ۱۹۰۴ یک رویداد مهم برای تنقلات بود و بسیاری از مواد غذایی که اکنون جزو خوراک اصلی هستند، از بستنی تا چای سرد و حتی همبرگر را محبوب کرد.
این نمایشگاه مکانی عالی برای شرکتهای مواد غذایی بود تا جدیدترین محصولات خود را به نمایش بگذارند. مانند مورد قابل توجه نمایشگاه فیلادلفیا در سال ۱۸۷۶، یعنی زمانی که شرکت کوچکی به نام هاینز محصول گوجهفرنگی کاملاً جدید خود “catsup” را به نمایش گذاشت که امروزه بیشتر به عنوان سس گوجه فرنگی شناخته میشود.
گروه تاریخ