“آژنگ نیوز”: ژاپنی ها فلفل را در جورابشان نگه می داشتند!برای صد سال نخست پس از آشنایی با فلفل قرمز در قرن ۱۶ میلادی، ژاپنیها فلفل قرمز را، به جای خوردن آن، درون جوراب هایشان میگذاشتند تا انگشتان پای خود را گرم نگه دارند!
گروه گزارش
آگاهی از رویدادهای ایران و جهان
“آژنگ نیوز”: ژاپنی ها فلفل را در جورابشان نگه می داشتند!برای صد سال نخست پس از آشنایی با فلفل قرمز در قرن ۱۶ میلادی، ژاپنیها فلفل قرمز را، به جای خوردن آن، درون جوراب هایشان میگذاشتند تا انگشتان پای خود را گرم نگه دارند!
گروه گزارش