به گزارش “آژنگ نیوز”والک پلو یک غذای تاریخی است.قرار است والک پلو به عنوان اولین غذای ملی شمیران با همکاری سازمان میراث فرهنگی،گردشگری استان تهران و شهرداری منطقه یک، جهت ثبت ملی میراث فرهنگی ناملموس معرفی شود.
والک گیاهی خوراکی است که یکی از مهمترین خاستگاههای نوع مرغوب آن دامنه البرز و شمیرانات در استان تهران به شمار میرود.
این گیاه بوتهای خودرو است و معمولا در اواسط بهار برای مصرف خوراکی رشد مناسبی پیدا میکند. در شمیرانات و تهران غذاهای متعددی با برگهای این گیاه درست میکنند.
با برگ والک غذاهای متعددی میتوان درست کرد که رایج ترین آنها، والک پلو، آش والک و کوکو والک است.
والک در بازار تجریش تهران که یکی از مناطق اصلی عرضه این گیاه است ،فروخته میشود.
گزارش از : شاهین رهنورد واقف
گروه گزارش