ماهی دریایی یک غذای سالم به شمار می آید.از همین روماهیان دریای خزر یکی از منابع غذایی مردم منطقه شمال کشور ،تهران نشینان و شهرهای نزدیک است. در سالهای اخیر به دلیل کاهش میزان ماهیان این دریا ، کمتر می توان سراغی از این ماهی ها گرفت. در تصویر یک مدل ماهی به نام کپور ملاحظه می شود.
کپور از آبهای ساحلی دریای خزر و مردابهای کنار دریا به دست میآید ماهی کپور اغلب به علت حرکت در گل و لای کف رودخانه یا مرداب و تغذیه ازگیاهان چنین محیطی بوی گل ولای میدهد.
ماهی کپور، دوکیشکل و پهن است و رنگ آن طلائی مایل به قهوهای با فلسهای درشت است. کپور به واسطه تغذیه در مرداب، گاهی ممکن است طعم ناخوشایندی داشته باشد.
گزارشهای زیست محیطی بیانگر افزایش میزان آلودگی آب دریای خزر بوده و به همین جهت شعار “ماهی غذای سالم” نیز با تردید روبرو شده است.