تولید و رواج  سوسیس و کالباس در ایران ابتدا در سال ۱۳۰۷ در بندرانزلی توسط یک تبعه رکس به نام  افونامو با یک ماشین کوچک دستی شروع شد.

تولیدات این کارگاه کوچک روزانه احتیاجات عده ای از اتباع خارجی آن را تامین می کرد‌.

Polish Sausage scaled 1 - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

در سال ۱۳۰۹ شخص دیگری به نام لیشنیسکی از اهالی شوروی در بندر انزلی کارگاه کوچکی راه اندازی کرد که روزانه ۵۰ کیلو کالباس تهیه می نمود.

 اوسپس در سال ۱۳۱۲ کارخانه خود را به تهران منتقل نمود و تولید روزانه به مراتب بیشتری نیز داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *